Politica de Confidentialitate

POLITICA DE CONFIDENTIALITATE

DANA SUARASAN DESIGN depune eforturi pentru a asigura protectia confidentialitatii dumneavoastra atunci cand utilizati serviciile noastre. Prin urmare, avem o politica menita sa stabileasca modul in care datele dumneavoastra cu caracter personal vor fi procesate si protejate. Fiti la curent cu orice schimbare efectuata in cadrul acestei Politici de confidentialitate vizitand pagina noastra web.

Aceasta Politica de confidentialitate vizeaza numai clientii DANA SUARASAN DESIGN si utilizatorii serviciilor noastre online.

Compania noastra este controlorul datelor personale pe care ni le transmiteti si este raspunzatoare de aceste date, potrivit Legii pentru protectia datelor cu caracter personal din Romania, care transpune Directiva Uniunii Europene privind protectia datelor (95/46/CE).

Vom colecta datele cu caracter personal pe care ni le veti transmite atunci cand, spre exemplu, plasati comenzi, contactati departamentul nostru de servicii clienti sau participati la concursurile noastre. Datele cu caracter personal pe care ni le transmiteti pot include, spre exemplu, date de contact, data nasterii si informatii despre plata. In plus, putem colecta anumite date cu caracter personal din surse externe, cum ar fi informatii privind solvabilitatea si actualizari ale adresei.

Am luat masuri tehnice si organizationale pentru a proteja datele dumneavoastra impotriva pierderii, manipularii sau accesului neautorizat. Adaptam continuu masurile noastre de securitate, in acord cu progresul si dezvoltarile tehnologice.

Datele personale furnizate catre DANA SUARASAN DESIGN vor fi folosite numai in scopul declarat al acestui site. Acestea vor fi utilizate pentru confirmarea comenzilor, informarea prin email sau alte mijloace de comunicare despre actiunile ulterioare, eventualele promotii, buletinele informatice periodice etc.

Informatiile primite de la clienti nu vor fi puse la dispozitia nici unei persoane fizice, juridice, institutii, etc., decat in cazul in care sunt solicitate justificat de catre autoritatiile in drept sa verifice tranzactiile comerciale sau in cazul in care se abuzeaza in orice fel de compania noastra.

Respectam si garantam confidentialitatea datelor clientilor si ne angajam sa nu transmitem datele personale ale acestora catre terti.
DANA SUARASAN DESIGN garanteaza faptul ca va respecta drepturile conferite de legea nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date.

Orice utilizator poate solicita stergerea datelor personale din baza noastra de date printr-o cerere in scris trimisa companiei noastre.