Despre noi

La început a fost creația!

Eu sunt Dana și din adolescență am început să desenez…Visam cu ochii deschiși la femeia de azi, arătând fabulos in toate rolurile ei: fie ca este vorba de micul dejun cu o prietenă unde vrei sa arați fresh si totuși sa fii o apariție, sau mai tarziu la un prânz de afaceri unde trebuie sa ai un look business dar iți dorești să iesi din rutina costumelor clasice sau seara cu iubitul cand vrei sa emani feminitate, sau poate la un cocktail-party unde se pretează o ținută chic!

Ideea acestui proiect – un magazin online dedicat publicului feminin care să reunească o colecție de piese care sa vorbească despre acele femei puternice care nu se tem să își pună in valoare feminitatea, a apărut odată încă de la finalul anului 2018. Dar din martie 2021 am inceput efectv să avem colecții exclusive și vânzări.

MISIUNEA NOASTRĂ

Să ne poziționăm în mintea femeilor care se apreciază în primele locuri ca și brand de fashion designer atunci când vine vorba de a alege o rochie de seară!

Să livrăm mereu unicitate și senzualitate prin ținute fabuloase care sa le faca pe femei să se simtă ca niște dive!

Ne dorim sa vă surprindem cu soluții variate, în trend, indiferent de stilul preferat. Colecțiile noastre se pliază pe stiluri diverse, chic, fiind concepute și adaptate pentru fiecare sezon calendaristic

Vei in portofoliul DANA SUARASAN DESIGN acele piese care vă plac și care vă vor face să străluciți oriunde veți apare.

Produsele noastre au la baza materiale de calitate superioara, cusaturi atent realizate si perfectiune pana in cele mai mici detalii. Avem departamentul nostru de ambalare care se asigura ca fiecare comanda este livrata in cutii frumos personalizate.

VALORILE NOASTRE

Promovam o atitudine pozitiva in cadrul atelierului prin cursuri de specialitate si mentoring.

Cream design-uri care sa puna in evidenta intelegerea si plierea pe nevoile clientului, reflectarea acestora prin design-urile realizate precum si unicitatea persoanei indiferent de nationalitate, gen, varsta sau religie.

Sustinem egalitatea de sanse , non discriminarea ;

Implicam activ membrii comunitatilor noastre in activitatile sociale pe care le sustinem ; urmariti-ne activitatea online pentru a vedea ce directii de responsabilitate sociala avem si a va putea implica. Deasemenea promovam si incurajam comunitatea noastra online sa participe la concursurile de tip GIVEAWAY , ce se desfasoara la fiecare camapanie noua . Acolo puteti sa ne comunicati preferintele voastre si sa castigati tinuta preferata.

 

Suntem pregătiți să îți îndeplinim dorința! DANA SUARASAN DESIGN este locul unde găsești ținuta perfectă!

P.S. Daca ești pasionată de tot ceea ce se întâmplă nou în materie de modă și dorești să fii la curent cu noile trenduri și colecții ne poți urmări și pe paginile de socializare. Te invit să te alături comunității de peste 20.000 de cliente fericite.