Politica de Retur/SCHIMB/ Custom

Comenzile pot fi plasate online pe www.danasuarasan.com sau la adresa de email: shop@danasuarasan.com

Dupa ce ati plasat comanda, veti fi contactat telefonic pentru a confirma comanda si termenii de livrare.

METODE DE PLATA

  • Plata online – Card Bancar
    Puteti opta pentru plata comenzii dvs online, cu cardul bancar. Tranzactia va fi efectuata in conditii de siguranta si confidentialitate depline, sigur si rapid prin intermediul procesorului de plati online MOBILPAY 
  • Numerar la livrare – Ramburs
    In aceasta varianta platiti numerar in momentul primirii comenzii. Plata trebuie efectuata reprezentantului serviciului de curierat, iar acesta va emite o chitanta.

LIVRARE COMENZI
Livrarea produselor comandate se face prin intermediul firmelor de curierat rapid oriunde in Romania sau international.

  • Livrari pe teritoriul Romaniei 

GRATUIT pentru plata cu cardul sau pentru comenzi peste 300 Lei.

19 Lei pentru comenzi cu ramburs sub 300 Lei.

Nota : in cazul unor perioade limitate poate fi gratuit ! Urmariti promotiile.

  • Livrari internationale

Livrarea internationala se face exclusiv prin DHL Express, iar timpul de livrare difera in functie de tara destinatara.Preturile sunt exprimate in Lei, iar comenzile pot fi achitate online prin card bancar, prin platforma MOBILPAY.Nu sunt acceptate plati ramburs.

  • Termeni de livrare

Termenul de livrare este de 3-10 zile lucratoare din momentul confirmarii comenzii.

Livrarea se face in 3-5 zile lucratoare pentru produsele aflate pe stoc sau 5-10 zile lucratoare pentru produsele cu precomanda.

Imediat dupa ce incepem sa ambalam coletul dvs, va vom trimite un e-mail/sms cu informatiile referitoare la livrare.

POLITICA DE RETUR

Aveti intotdeauna dreptul de a anula comanda in termen de 14 zile calendaristice conform dispozitiilor OUG 34/2014. Perioada de anulare a comenzii incepe de la data primirii produsului.
Produsul returnat trebuie sa fie in aceeasi stare in care a fost livrat, cu toate componentele si accesoriile primite la cumparare, cu etichetele intacte si fara a prezenta urme de folosire, deteriorare sau uzura .

Modalitatea cea mai simpla de a va exercita dreptul de anulare a comenzii este sa ne contactati telefonic la nr. de telefon 0744441880 sau printr-un email la adresa: shop@danasuarasan.com
Returnarea produselor se face cu anunt in prealabil  in termen de 3 zile de la data primirii comenzii .Comanda se trimite pentru retur  la urmatoarea adresa:
Str.Romul Ladea , Nr.22, Loc. Cluj-Napoca , Jud. Cluj, Cod postal 400418

Cheltuielile directe de returnare a produselor vor fi suportate de catre cumparator. 

Nota : in cazul unor perioade limitate poate fi gratuit ! Urmariti promotiile.

Dupa ce vom primi returul expediat de dvs, va vom trimite o notificare privind returul printr-un e-mail/sms care confirma receptionarea coletului.

Rambursarea contravalorii produselor returnate se va face in termen de cel mult 10 de zile lucratoare(Nota : in cazul unor perioade limitate poate fi un termen mai scurt! Urmariti promotiile.), de la confirmarea returului, prin virament bancar in contul IBAN furnizat de catre dvs.

POLITICA DE SCHIMB

Daca doresti sa schimbi produsul cu o alta marime/model/culoare, te rugam sa ne contactezi in prealabil prin email la adresa  shop@danasuarasan.com in care vei specifica numarul comenzii, numele si prenumele complet cat si produsul pe care il doresti la schimb.

Orice schimb de produs se poate face doar in limita stocului disponibil. Daca modelul dorit de tine nu mai este in stoc, iti poti alege altul cu achitarea eventualelor diferente de pret de catre tine sau restituirea lor de catre noi.

Dupa confirmarea disponibilitatii produsului pe care il doriti la schimb, este necesar ca produsul original sa fie trimis catre noi printr-un curier organizat de dvs la adresa:
Str. Romul Ladea, Nr.22, Loc. Cluj-Napoca, Jud. Cluj, Cod postal 400418

Orice produs pe care il vei returna trebuie sa nu fie purtat sau deteriorat. Produsul trebuie sa fie insotit de toate etichetele si ambalajele originale (legea 249/2015, art 16(8) ).Te rugam sa folosesti un ambalaj protector pentru expeditie, daca se poate cel original. Produsul nu este primit daca este deteriorat sau daca nu are etichetele intacte. Nu sunt acceptate drept retur produsele purtate, cu urme de uzura.

Produsele realizate cu precomanda pe masuri personalizate si dupa design unic nu pot fi returnate dar se accepta modificari/transformari .

💖Pentru anumite produse avem deschisa posibilitatea de a transforma bustul sau partea de jos a unei  rochii , de exemplu un bust cu maneci lungi poate deveni un bust pentru sezonul cald ;o fusta tip sirena poate deveni o fusta mini, in cadru aceleasi rochite cumparate de pe danasuarasan.com in sezonul anterior. Este suficient sa ne contactati pe email si sa ne anuntati ca doriti sa va transformati rochita intr-una complet diferita pentru a fi purtata cu drag la urmatoarele ocazii.

In momentul in care va fi receptionata comanda de retur, iti vom expedia comanda de schimb. Pentru comenzile de schimb nu sunt percepute taxe de livrare suplimentare. Costul de livrare al comenzilor de schimb este suportat de catre www.danasuarasan.com