Termeni si conditii

DANA SUARASAN DESIGN este un magazin online, proprietate a DANA SUARASAN DESIGN SRL  si orice produs din magazinul nostru poate fi achizitionat doar prin intermediul comenzii direct pe website. Pentru folosirea in cele mai bune conditii a site-ului, va recomandam citirea cu atentie a termenilor si conditiilor.

Prin accesarea website-ului utilizatorul accepta acesti termeni si conditii. Accesarea si utilizarea acestui website presupune ca se asuma riscul si responsabilitatea totala pentru utilizarea sa. DANA SUARASAN DESIGN SRL   isi asuma dreptul de a face modificari oricand fara anunt prealabil sau ulterior, prin actualizarea acestei pagini. Folosirea in continuare a serviciilor danasuarasan.com inseamna acceptarea modificarilor aduse de catre DANA SUARASAN DESIGN SRL  .

Intregul continut al site-ului danasuarasan.com – produse, imagini, texte, grafice, simboluri, elemente de grafica, scripturi, programe si alte date – este proprietatea DANA SUARASAN DESIGN SRL  si este aparat de legea pentru protectia drepturilor de autor. Folosirea fara acordul firmei DANA SUARASAN DESIGN SRL   a oricaror elemente enumerate mai sus se pedepseste conform legilor in vigoare.

ATENTIE! Orice tentativa de acces neautorizat la site-ul danasuarasan.com si orice incercare de frauda va fi raportata autoritatilor competente. Orice conflict aparut intre firma noastra si clienti, se incearca a fi rezolvat pe cale amiabila, prin intelegere intre cele doua parti. In cazul in care acest lucru nu este posibil se vor aplica prevederile legale romanesti din acest domeniu, iar solutionarea conflictelor este de compententa instantelor de pe teritoriul Romaniei.